vineri, 22 februarie 2008

Distrugatorii de karma

Cei mai multi oameni cu care te intersectezi zilnic nu ajung sa aiba mare importanta in viata ta. Unii sunt frumosi, altii sunt zgomotosi, unii se imbraca frumos altii miros urat. Pot sa te bucure sau pot sa te deranjeze, pot sa te faca sa razi sau sa injuri, dar pentru perioade scurte si fara impact profund. Ca o zgarietura superficiala sau ca un parfum care-ti gadila fugar simturile.
Din momentul in care incepi sa comunici cu unii dintre ei treaba se schimba. Cu unii comunici pentru ca iti face placere si aceia iti raman dragi pentru multa vreme, iar cand dispar din preajma ta le duci dorul. Cu altii comunici pentru ca trebuie, pentru ca e in fisa postului. Se intampla uneori ca si dintre acestia ajungi sa indragesti pe cate unul. Tot dintre ei se aleg si cei carora ajungi sa le percepi vibratiile si energiile negative. Oamenii cu care comunici sunt cei care schimba ceva in tine. In bine sau in rau. Ei adauga bine sau rau la karma cu care vii in relatia cu ei. Ultima oara cand am ramas un timp mai lung in preajma unui om care-mi facea rau prin simpla prezenta si care-mi bantuia gandurile in cel mai negativ mod si cand era absent, a trebuit sa suport vreo doi ani. Prea mult. Acum se profileaza o relatie cam de acelasi gen cu cineva care, chiar de la distanta imi distruge somnul si-mi violeaza karma de care ziceam mai la deal. Sper sa nu dureze tot atat de mult.

3 comentarii:

Gabriela Obodariu spunea...

Pai daca ai identificat persoana care iti violenteaza kharma si mai ales stii ca nu se poate schimba nimic, e cazul sa faci ceva. Zi-i la revedere si gata. Sau adio! Ca fiecare om are o doza fixa de kharma si daca si-o distruge... ca la neuroni :)

Aida B spunea...

pai eu cred asa: karma e numai una si e a personala. desigur ca cei din jur o ating, pozitiv sau negativ, in proprotii diferite, uneori aproape de neutru. depinde de tine sa te lasi atacat. depinde de tine ce iei de la celalalt bun sau rau. si gindeste-te ca celalalt e si o oglinda care reflecta, uneori, ceea ce ii transmiti.

Nicu spunea...

Ei, ar fi bine sa fie asa de simplu... Pana la urma o sa trebuiasca sa fac ceva radical dar nu inainte de a epuiza toate mijloacele in incercarea de a pune ziduri groase intre noi doi. Cu alte cuvinte inca mai incerc sa ma scutur si sa scap de rasuflarea otravita pe care i-o simt in ceafa... :)