joi, 14 august 2008

Atat imi mai aduc aminte...

Ieri, pe la ceasurile 12 si pe la 35 de centigrade, am vazut aceasta scena pe soseaua de centura a orasului (DN2 sau E85). Din mersul masinii n-am reusit si alte poze, dar am vazut ca, in spate, atelajul avea un banner pe care sta scris "Tulcea - Miercurea Ciuc". Stie cineva cine-i omul, care-i cauza pentru care face calatoria, cum il cheama pe magarus si daca are vreun blog pe undeva? Omul, nu magarul. Alta treaba de ieri a fost culesul de alune din alunul meu, mai spre seara cand portocaliul codului de caldura mare a virat un pic catre galben. Recolta a fost de doua strachini din astea. Cu varf.Imi place culoarea alunelor coapte. De aceea, diseara, am sa scobesc niste nuci, iar asta imi va colora palma mainii stangi intr-un brun la fel de special ca al acestor alune.
Vedeti si voi ce lucruri interesante mi se intampla in ultima vreme...

14 comentarii:

Stefan Gabriel Chelaru spunea...

Ca sa fiu putin "neacademic"(ce-mi place cum suna cuvantul asta super folosit de oamenii nostri politici - bine ca nu se coloreaza palma mainii drepte, c-atunci ar fi fost ceva probleme !!

Nicu spunea...

Eheh... acolo imi creste par deja... :)

Aida B spunea...

eu vad ca ti se intimpla lucruri cu adevarat interesante! eu am facut (ma rog, am contribuit la procesul de fabricatie) kiortosi. mmm, ce buni au fost! iar azi am gasit un arbust care semana izbitor cu liliacul si am cules flori care miros izbitor cu florile de liliac...

Nicu spunea...

Kurtos-kalacs, adica? Mama ta de unguroaica! :)

Se cheama liliac tomnatic si se arata doar fetelor speciale in zilele cand ploaia de stele, numita si curentul meteoric al Perseidelor, aprinde cerul noptilor de august.
Kidding... :)

Aida B spunea...

cerul noptilor de august?? mmmmmm
auzi, da' faptul ca-ti creste par in locul ala e de fapt un semn bun, nu? ca nu o mai folosesti in alte scopuri sau mai stiu eu ce (oooops):p

Nicu spunea...

Hm... nu era par. De fapt era o batatura. Le tot confund :)

Stefan Gabriel Chelaru spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
gabriela spunea...

Nenea cu magarul are o calcatura tare apasata. Asta imi spune ca e foarte hotarat in ceea ce face, sigur de telurile sale ( nu degeaba si-a marcat de unde vine si unde se duce) si plin de patriotism. Ca altfel de ce ar flutura steagul Romaniei? Desi ar putea foarte bine sa spune..."priviti ce reprezinta Romania de azi. Cateva calabalacuri vechi in spatele unui magar, pe un drum care ar putea foarte bine sa fie ca o Golgota.."
E, zic si io, cu mintea limpezita din concediu imi vine sa tot analizez :D
Apetisante alunele alea. Aici nu stiu ce alta analiza sa fac :)

Anonim spunea...

Nicusor, esti la mine in blogroll!

Nicu spunea...

Simona, multumesc. Da' pune si tu un link sa vaz si eu blogul si blogrollul tau! :)

Anonim spunea...

www.freewebs.com/simonapopescu
pe scurt: Politica Simonei.
Am vazut ca-ti plac opiniile mele, le selectionezi mereu, asa ca am decis sa te trec si eu in blogroll.
Vacanta placuta!

Nicu spunea...

Aha! Eh, cetitor si fan vechi... si la ziar si la weblog... :)
Sunt onorat si-ti multumesc din nou.

Anonim spunea...

interesant ce bine iti reusesc atatea poze. Nu credeam sa ma capteze in asa masura privitul la o simpla farfurie cu alune :)

Nicu spunea...

Mersi Cristi si bine ai revenit! Hm... sunt doar un telefon si ala vechi, da' mai trisez uneori cu Photoshop... mai cresc contrastul, mai incalzesc culorile... chestii de amator, oricum.
Asta nu inseamna ca daca as avea o camera adevarata ar fi mai bine... :)