luni, 22 decembrie 2008

Præsæpe

Acum mai bine de doua mii de ani, o adolescenta din Orientul Mijlociu de-abia isi mai ducea pantecul si se pregatea sa plece cu logodnicul ei, la chemarea autoritatii, sa se inregistreze la nu stiu ce birou de evidenta a populatiei. In drum aveau s-o apuce durerile facerii si sa nasca intr-o iesle din Bethleem pe cel care avea sa devina unul din cei mai buni prieteni pe care i-ati avut vreodata. Pentru unii dintre voi, mai norocosi, este chiar cel mai bun prieten. Tatal lui pamantean stia sa lucreze lemnul si avea sa-i ciopleasca lui Yeshua, cu mana lui, jucariile copilariei. Pruncii de dupa doua milenii nu mai au acest noroc si trebuie sa alerge sa si le caute prin magazine uriase pana la epuizare :) Va doresc Craciun luminos si vesel, dragoste in suflete si prieteni buni s-aveti!
Si, dupa ce terminati de cumparat, de impartit si primit cadouri, nu uitati sa-i spuneti "La Multi Ani" si lui Yeshua de ziua lui!

************
Foto: aseara la Focsani.

6 comentarii:

gabriela spunea...

Adorabil baietelul din foto. Saracul, cine l-o fi chinuit asa de tare ca l-a luat somnul? :)
Craciun fericit!

Aida B spunea...

as incepe prin a ura La multi ani lui Yeshua!
Craciun fericit si luminos!
LA MILTI ANI

Anonim spunea...

La pamant sau in inaltul cerului…El imi da puterea de a ridica ochii si de a spera, de a merge mai departe si de a recladi castele. Daca ele sunt de nisip sau de piatra…nu are nici o importanta. Daca viata imi va darama asemeni marii, castelul, sau daca el va rezista milioane de ani, chiar nu conteaza. Important este castelul, importanta este puterea de a construi ceva ce altii, milioane de oameni de pe pamant, nu au putut construi. Important nu e podiumul. Esentiala este lupta. Iar El ma ajuta sa lupt atunci cand gandurile mele se incapataneaza sa fie negre, cand inima mea picura sange…cand ochii mei cladesc munti de diamante.
Poate suntem mici si neinsemnati in Univers. Poate suntem simpli oameni pe Pamant. Poate nu reprezentam foarte mult. Dar stii ce? Pentru noi, suntem oameni importanti. Iar de noi, acei, cei importanti pentru sufletul nostru, vom avea intotdeauna grija ca de ochii din cap, nu?

Anonim spunea...

Craciun cu suflet implinit.. si ma bucur ca ai revenit..

Anonim spunea...

Craciun fericit, Nicule! :)

nasti spunea...

Craciun fericit si toate cele bune!