luni, 8 martie 2010

.

Martie 8 si nu mi-am dezmintit proasta crestere nici anul asta. Nu tu flori, nu tu urari de la multi ani. Cu toate astea o urare de viata frumoasa pleaca catre unul din baietii mei, nascut de 8 martie intr-un an in care nu prea se gasea lapte, iar dupa vreo luna si ceva, ala care se mai gasea se zicea ca e iradiat de  la o explozie intamplata la miaza-noapte. Pentru el un cantec care-mi place si sper sa-i placa si lui.

Pentru femeile care m-au iubit pentru un ceas sau pentru zeci de ani, pentru cele care ma iubesc pentru inca o zi sau pentru mai mult de-atat, alt cantec (intamplator furat de la una din ele dar care n-o sa se supere pentru atata lucru). Fara ele mi-ar fi si mai urat.

4 comentarii:

Aida B spunea...

mai, da' exclusiviste mai sint urarile tale.
toate cu dragoste.
inclasabilelor nu le dedici nika?:p

mirolara spunea...

cu o intarziere de 24 de ore :D …va urez sa va traiasca “baiatul” si sa va bucurati multi ani de-acum inainte de “viata frumoasa” si de implinirile lui. Iar cel mic sa-l ajunga din urma si sa va faca la fel de mare cinste...:)

Nicu spunea...

Aida, inclasabilelor sa le dedice cei pe care le iubesc inclasabilelor. Ia sa ma iubesti si tu un pic, sa vezi dedicatii si urari! :)

Mirolara, multumesc frumos.

Aida B spunea...

aha.
do ut das.
intelesei:p