vineri, 29 iunie 2007

Ice Breaker

NEED FRIENDS!!! NEED HUMAN TOUCH!!!

Sub(supra)constientul meu nu are coloana sonora. Daca ar avea, strigatele de mai sus s-ar auzi zi si noapte peste tot pe unde umblu. Yeah, sunt multi cei fara sunet pe pelicula; altfel ce zgomot asurzitor ar fi...!


Cel de sus ne-a inzestrat cu darul vorbirii. A facut asta pentru ca cei creati sa comunice orice, inclusiv strigate ca cele de mai sus. Noi, ca niste buni nonconformisti ce suntem, am hotarat ca, primordial, vorbirea e o chestie buna de salvat aparente, de ascuns ganduri marsave, de injurat, de raspuns la injuraturi, de manevrat la alegeri si alte scopuri nobile.Pink Floyd are coloana sonora. Pink Floyd SUNT coloana sonora. Si a mea, a celui mut.


Hey you, out there in the cold,

Getting lonely, getting old,

Can you feel me?


Pink Floyd sunt demodati. Cred ca nici slujbe n-au. Ce stiu ei cata satisfactie poate sa-ti ofere munca la o multinationala in an international environment with a very stimulative salary package...? Noi muncim, nu simtim!Well, tot din proverbialul nostru nonconformism, s-a nascut blogosfera. Acolo putem sa scapam de complexe, lasitati, si sa ne inchipuim ca darul vorbirii ne-a fost redat. Hooray! Halelujah! God save WorldWideWeb! Sa ne bucuram de acest har si sa speram ca, intr-o buna zi, vom binemerita si gratia, mult mai inalta, a vorbirii adevarate. Acolo, in blogosfera, am gasit oameni care chiar par sinceri. Mai ales aia tineri. Acolo am gasit-o pe Putty de la care, chiar daca are jumate din varsta mea, am invatat o gramada de lucruri. Keep up the good job dearest Putty! Nu mah, nu slujba aia de la NY! I mean stay as you are si sa nu te muste sarpele de inima sa te transformi in vreo acritura cand o sa ai mai multi ani decat acum!


Ei bine, d-aia mi-am facut curaj sa vin aici. Ca un prim pas spre vindecare. Poate nu asta e Calea. But, wtf, why shouldn't I try?! Daca si Nastase... Probabil ca n-o sa fiu de loc consecvent cu postatul la intervale foarte regulate, sinceritatea mea va fi sigur limitata de balastul din mine dar, lipsit fiind de orice ambitii de faima si trafic greu... I might get rid of the fuckin' balast too.


Niciun comentariu: