sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Visul lor, cosmarul vostru (Bonus - portret de alegator care hotaraste pentru mine)

Aproape un an de la postul anterior. Nimic n-a fost destul de important intre timp ca sa am curajul sa redeschid pravalia. Chiar daca mi-a fost dor. Nici acum n-am adevaruri noi si importante de transmis si nici vesti zguduitoare. Pentru toate astea aveti cu totii televizoare prevazute cu Razvan Dumitresti si Ciutaci. Vreau doar sa va spun ca mi-e frica. Nu frica din aia tremuranda, cu albire de fata si genunchi nesiguri. E mai mult trista si ingrijorata frica asta a mea. Frica pentru mine si frica pentru voi.
Iata de ce:
Imi imaginez ca, la 6 decembrie, orele 9 PM, exit-poll-urile vor arata ca Geoana este presedintele meu si-al vostru (lucru, in acest moment, perfect plauzibil). Presedinte care ar fi determinant in facerea guvernului, nu dupa vreun proiect politic de-al lui, ci de-al altora cu bani mai multi decat el si care i-au legat deja sforile papusaresti. Presedinte care are multe atribute in mersul justitiei, chiar daca nu pare. Presedinte al carui drum spre Cotroceni a trecut pe la Moscova. Pentru mine e un cosmar. Stiu ca sunt si oameni pentru care nu e deloc asa. Ei sunt de mai multe feluri. Unii sunt militanti PSD care spera la ciolane, oscioare sau doar firimituri. Altii sunt batrani pe care i-a oripilat marinarul ca s-a luat de tatuca Iliescu care, nu-i asa? "le-a dat pamant" si "a facut liniste in tara, omorand la golani".  Da' astia toti cati pot sa fie? Nu cred ca de-ajuns. Mai trebuie. Si poate chiar se vor gasi. Unii care vor vota Geoana si or sa ramana cu nesimtirea de a-si spune "liberali". Altii pe care atat ii duce mintea. Si tot nu cred ca ar face cu unul mai mult de 50% din onoratul electorat. Atunci? Cred ca, daca e ca Geoana sa se aleaga, va datora victoria unei alte categorii care poate inclina balanta in mod hotarator: Masochistii! Daca o sa fiti atenti veti observa ca astia petrec ceva mai mult timp in cabina de vot decat voi. Acolo,  dupa perdeluta si inainte de gestul erotic al aplicarii stampilei in patratelul cu trandafiri, au fantezii indelungi si care, ulterior, vor deveni recurente. Cercetatorii britanici au stabilit ca, in marea lor majoritate, votantii de acest tip traiesc in cabina un fel de realitate virtuala pe urmatorul sablon: Gasca mafiota sustinatoare a "prostanacului" (oligarhi, proprietari de trusturi media, politicieni de doi lei, jurnalisti de mai putin de-atat), in mod colectiv si ranjind patrician, ii dezbraca-n curu' gol, le pune botnita, leaga hatzuri de ea, ii incaleca si ii penetreaza cu brutalitate. Toti deodata si care pe unde-apuca. Nici nu e nevoie sa le scoata botnita pentru ca, in visele lor, cu accesoriile potrivite si cu Geoana presedinte, totul devine mai usor si mai alunecos (vezi foto). Si poate ca unii dintre acesti nefericiti nici n-au parte de vreo urma de orgasm decat daca isi forteaza imaginatia dincolo de limita si vizualizeaza, cu ochii inchisi si gemand usor, transmisia live a scenei hard pe sticla televizorului cu burtiera galbena si lata pe care scrie, mare si negru: BREAKING NEWS: DICTATORUL A CAZUT! Aceeasi cercetatori (sau poate altii) spun ca, in conditiile in care, la 6 decembrie, se va crea la urne o masa critica de masochisti, scena se va muta, cu siguranta, din virtual in realitatea cea mai reala. Si-atunci, pa langa ei, masochistii, eu si cu tine vom avea parte de perversiuni repetate si prelungite fara sa fi visat vreodata la asa ceva.

3 comentarii:

gabriela spunea...

Bine ca revenisi:)
Am citit si am ras cu lacrimi. P-orma insa mi-a inghetat rasu de spaima. Sa nu fie multi masochisti de astia, ca o sa suferim langa ei. Si noua nici macar n-o sa ne placa :(

Aida B spunea...

adevarat a inviat!
da'parca reiesea Base, caruia i-a reridicat alde Patriciu presedintia la fileu, nu???

Nicu spunea...

Pai tot Base re-iese. Da' astia chiar cred ca au o sansa, altfel de ce-ar trage ei asa cu toata tehnica din dotare si din toate pozitiile? Eu fac aici doar un exercitiu de prevenire. Sa nu ziceti ca nu v-am spus!