vineri, 21 decembrie 2007

My brand new Mac Book. Courtesy of UPC

Ieri pe la 10 a venit un curier la birou sa-mi aduca memory stickul oferit de UPC primilor 50 de oameni care au scris un post si l-au inscris in concursul "Leapsa UPC". Iata ca se poate castiga si din scris chiar si nefiind scriitor sau vreun big shot blogger cu traficu' greu si adsensu' tocit de clickuri, mi-am zis. Pe la pranz m-a sunat cineva, cu o asa voce ca as fi vorbit cu ea toata ziua, care a zis c-o cheama Dana Dobrescu si lucreaza pentru UPC. Oops, zic, sa stii ca s-au razgandit si vor sa-mi ceara sticku' inapoi! A continuat spunand ca sunt castigatorul concursului si ca, a doua zi, as face bine sa fiu la Bucuresti ca sa-mi iau Mac Booku'. Sigur ca m-am bucurat, i-am multumit frumos si ne-am dat intalnire pentru azi la 12.

Am spus colegilor ce si cum, am spus si altor doi trei oameni, dupa care m-a fulgerat gandul ca telefonul ala putea fi si o farsa, iar cei carora le impartasisem bucuria or sa rada rau de mine si pe buna dreptate.

Traficul bucurestean m-a tinut prizonier mai mult decat prevazusem si am ajuns la intalnire cu vreo 10 minute intarziere. M-am bucurat sa-i cunosc pe cei trei membri ai juriului. Doamna Ioana Avadani - director al Centrului pentru Jurnalism Independent, Domnul Florin Dumitrescu - copywriter si care scrie textele celor de la Sarmalele Reci si Domnisoara Dana Dobrescu - Media Relations Specialist la UPC Romania. Mi-au spus ca au desemnat textul meu ca si castigator in unanimitate si independent unul de celalalt. A mai fost si o camera video si un interviu despre care n-am avut curiozitatea sa intreb unde se fa difuza. Important este Macu' pe a carui tastatura alba scriu acum aceste vorbe cu care vreau sa le multumesc inca odata celor de la UPC si sa impart cumva si cu voi surpriza pe care mi-au facut-o.

17 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari, intr-adevar articolul este deosebit, si premiul binemeritat.
Am fost dezamagit ca am fost atat de putini prezenti in Plaza (eu nu v-am vazut decat pe dvs si fiul(cred) ), insa am trait clipa si m-am bucurat si eu din plin de primirea memorystick-ului:D
Sarbatori fericite!

JustLikeThat spunea...

Felicitari, se pare ca se poate, vorba ta :D, sa-l porti sanatos si sa fie intr-un ceas bun, asta da cadou de craciun !

Anonim spunea...

Uneori, visele sint mai aproape decit crezi... ajunge sa intinzi mina, sa-ti intorcci privirea, sa-ti ajungi rasuflarea... si vei stii.. iata! ESTE! Cit de putin le trebuie oamenilor sa fie fericiti! Iar ei nici macar nu stiu!

Gabriela Obodariu spunea...

Felicitari! Eu am stiut ca tu o sa iei premiul de la citirea primelor randuri din postul cu pricina :)
Da la mine de ce n-a ajuns sticku? NU mai bine veneam si io la Bucuresti cum mi-au zis? :(

Nicu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Edward Chenderes spunea...

Lucky bastard! Super tare oricum si felicitari. Sa-mi zici si mie cum merge ca ma cam bate gandu si pe mine sa-mi iau unul dupa ce imi vand scooterul si imi cumpar motocicleta, si echipamentul si merg cu ea in Alpi si o schimb cu una mai puternica si imi cumpar noul Fiat 500. Pana atunci I'll stick with my HP si va urez tuturor Sarbatori Fericite!!!!

Nicu spunea...

KappaKid, thanks a lot!Sarbatori fericite si tie!
Justlikethat, multam frumos.
Anonim, poate de Craciunu' asta...
Mesaj, increderea ta anticipata poate mi-a purtat noroc :) Stick to this and forget about the stick! :))
Ed, Edd & Eddie, multumesc. Sa te-auda Domnul cu Alpii aia calare! Eu ma gandesc la asta din ce in ce mai des. Sarbatori fericite!

Unknown spunea...

felicitari. macbook-ul e un comp excelent. acuma, n-am ce zice de upc, dar bine ca macar recunosc calitatea :D

Nicu spunea...

Multumesc Mihnea si sarbatori fericite!

Anonim spunea...

Bravo! Bravo!:)

Anonim spunea...

I know a winner when I read one :) Felicitari! Si sanatate multa si zdravana! Si sarbatori frumoase! (Uite, daca m-am rarit de pe blogosfera, s-au adunat urarile pe care le am de facut :)

Nicu spunea...

Dottoressa & Ancuta, va multumesc si va doresc Craciun senin si plin de dragoste!

Anonim spunea...

Multumesc, la fel!
Doamne, ce noroc au unii... si cand ma gandesc ca eu n-am avut timp sa raspund la leapsa ta. I will hunt you down for the rest of your life!:)

Nicu spunea...

Peculiar, ma gandeam ca ar fi trebuit sa multumesc in postul de fata si celor care au primit leapsa de la mine si n-au scris nimic. Tie in primul rand. Chiar daca tacerea te m-a facut sa me simt mai singur, mi-a sporit cumva sansele la premiu!
Looking forward for you to haunt me! Down!

Anonim spunea...

Asa, enerveaza-ma! Asa! See what happens!:)

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

Nicu spunea...

Anonim 2, inspiratie nu mai e, temele raman nediscutate...